Over mij

rozemarijke-website-overmij
Welkom bij Rozemarijke, praktijk voor massage, guasha en workshops.

Na veel omzwervingen doe ik nu waarvoor ik altijd al bestemd was, aanraken van mensen met hart en ziel. De naam die mij bij mijn geboorte werd gegeven is Marijke. Ik ben opgeleid en werkzaam geweest in de ICT en zorg en was altijd met mijn hoofd bezig oplossingen te bedenken. Meerdere burnouts waren nodig om mij te realiseren dat werken met mijn verstand alleen mij niet gelukkig zou gaan maken.

Via mijn yogaleraar kwam ik in aanraking met de guasha therapie waarover je op deze site meer kunt lezen. Ik had daarnaast veel baat bij reiki en ontspannende lichaamsmassages. Tijdens een massage weekend kwam ik erachter dat ik het zelf massages geven ook heel fijn vind en dat mij dat heel natuurlijk af gaat. Van daaruit ben ik begonnen met het volgen van massagecursussen, reiki en de opleiding tot guasha therapeut. Eind 2009 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met de opstart van mijn eigen praktijk de Stroming.

Maar er was onvoldoende vertrouwen in mezelf, waardoor ik naast het werk waar mijn hart ligt toch weer op zoek ging naar een nieuwe baan. De baan werd steeds drukker en ik stopte met masseren. Mede door een aantal heftige levensgebeurtenissen volgde weer een burnout. In deze burnout periode overleed mijn vader plotseling door een ongeval en belandde ik in een depressie. Pijnlijk maar nodig om helemaal voor mijzelf te kunnen gaan staan en kiezen.
5 Ritmes dans kwam op mijn pad en mede daardoor kreeg ik weer energie om te gaan masseren. Ik volgde de inspirerende opleiding tot intuïtief masseur bij Sabaaydi opleidingen. En ik voelde tot in elke vezel van mijn lijf: dit is mijn passie, dans integreren in massage. Mijn handen nemen de regie over tijdens het masseren en vormen als vanzelf een dans over jouw lichaam.
Vol van liefdevolle aandacht en tederheid kom ik tijdens een massage steeds dichter bij mezelf en daardoor ook bij jou.

Mijn baan heb ik in 2016 in vertrouwen vaarwel gezegd, mijn massagepraktijk is opnieuw geboren onder de naam Rozemarijke .
De naam Rozemarijke ontstond tijdens een workshop Werken vanuit je hart als vanzelf.
Rozemarijke voelt als mijn natuurlijke naam en de roze roos is sindsdien een terugkerend symbool in mijn leven. Altijd dichtbij…………… hele bijzondere woorden voor mij.

Rozemarijke, altijd dichtbij…………… straalt alle liefde uit die ik in mij voel en die ik graag aan anderen door wil geven.

Liefs,
rozemarijke-woordmerk-website_01