Massages

rozemarijke-website-massages

Zacht zijn voor jezelf………………..  dat is wat je voor jezelf bent als je door mij gemasseerd wordt. Geen massage is bij mij hetzelfde. Ik masseer vanuit mijn intuïtie, invoelend en afstemmend op wat jij op dit moment nodig hebt. Liefdevolle aandacht voor jou.

Een massage doet wonderen voor je lijf en draagt bij aan het herstellen van je balans. Ook als je geen klachten hebt maar wel even aandacht wilt besteden aan jezelf en je lijf, is een massage  heerlijk ontspannend. De massage vindt plaats in mijn sfeervolle, rustige ruimte met een kaarsje, lekker geurtje en een ontspannend muziekje. Of in stilte natuurlijk als je dat prettiger vindt.
Ik werk met een mengsel van pure amandelolie en rozenessence. Andere geuren zijn (in overleg vooraf) mogelijk.
Je kunt een keus maken uit onderstaande massages.
Erotische massages maken geen deel uit van het aanbod en zijn absoluut onbespreekbaar.

Intuïtieve ontspanningsmassage
De intuïtieve massage is een zachte ontspanningsmassage met warme olie. De massage bestaat uit vloeiende, in elkaar overlopende bewegingen met wisselende druk en tempo. Afgestemd op wat ik bij jou ervaar en op wat jij aangeeft nodig te hebben. Het hele lichaam komt aan bod, van je tenen tot je kruin.
Ik werk met veel warme olie en tussendoor word je toegedekt met warme handdoeken.
De ontspanningsmassage doet zijn naam eer aan,  na afloop ben je helemaal ontspannen en voel je je als herboren.

Een klant over deze massage:
Afgelopen 5 maart ’19 een heerlijke en eerlijke intuïtieve massage mogen ontvangen. Ik ken Rozemarijke via ons gospelkoor. Ik ben een man die van zichzelf meent in goed contact met zijn lichaam te leven. Maar de verbinding met mijn diepe zelf en mijn lichaam bleek toch een stuk beter te kunnen. Ik schrok er bijna van, zoveel als de massage van Rozemarijke me hierin bracht. Het ontroerde me ook wel. Niet tot tranen toe, maar meer op een diep niveau , al klinkt dat misschien wat gek. Deze ontroering kwam voort uit wat ik herken in de ervaring met een uitzonderlijk lied.
Een leuk liedje kan een glimlach ontlokken
Een buitengewoon mooi en gevoelig liedje maakt je misschien aan het huilen,
maar van een uitzonderlijk lied wordt je echt stil..
Dank je Rozemarijke. Dit is een ervaring die ik iedereen toewens.
Johan

Made by Rozemarijke
Een intuïtieve, verbindende massage op een oliebestendig hoeslaken, geïnspireerd vanuit de Lomi Lomi, een helende massagevorm uit Hawaï. Ik masseer hierbij je lichaam in één vloeiende beweging van je voeten naar je hoofd en terug.
Bij deze massage voelt het alsof je overspoeld wordt door een golf van liefde en tederheid. Na afloop voel je je compleet, alles stroomt weer.
Vanwege de aaneengesloten bewegingen en het masseren op een oliebestendig hoeslaken kan deze  massage alleen als je je op je gemak voelt zonder ondergoed tijdens het masseren. Met een sarong bedek ik je intieme deel.
NB Ook deze massage is nadrukkelijk géén erotische massage!! En ben je een man dan is deze massage pas een optie als je vaker bent geweest en het voor mij goed voelt!

Een klant over deze massage:
Met alle plezier schrijf ik een stukje over deze massage die mij heel goed is bevallen!
Zoals altijd was ik op mijn gemak en relaxed bij Rozemarijke. In vertrouwen laat ik aan haar over hoe zij te werk gaat. Het grootste verschil met eerdere massages bij haar heb ik na afloop ervaren. Telkens al kom ik super ontspannen en rozig bij Rozemarijke vandaan maar deze keer voelde ik meer nawerking. Ik voelde me beter en aandachtiger in mijn lijf zitten. Dat merkte ik b.v. bij een afwasje dat ik heel lichaamsbewust heb uitgevoerd. Daarbij ervaar ik ook duidelijk een vermindering van spanningen, stijfheid en pijntjes. Niet alleen rond nek en schouders maar ook rond mijn middel. Alsof het daar beter is gaan stromen. Kortom, een heel tevreden klant!
Jan

Shantalamassage
De shantalamassage is een heel zachte massagevorm, bekend vanuit de babymassage.
Een massage die bij elk lichaamsdeel begint en eindigt met shantalastrijkingen. Dit zijn bewegingen die voor veel rust en vertrouwen zorgen. Ook bij deze massage volgen mijn handen wat ik bij jou voel. Deze massage is ook heel geschikt voor kinderen.

Zwangerschapsmassage – koesterende massage in zijligging
Als je zwanger bent is vermoeidheid je zeker niet vreemd, je hebt immers nog een persoontje mee te dragen. Ook is er vaak spanning in je lijf aanwezig door de verandering in houding en de verplaatsing van je zwaartepunt. Een massage kan je helpen te ontspannen en je weer energieker te voelen.
Bij de massage lig je beurtelings op je linker- en je rechterzij, gesteund door kussens. Zodat je lijf helemaal kan ontspannen. Zo masseer ik je benen en je rug.
Zolang je nog op de rug kunt liggen is het ook heerlijk om de massage op je rug liggend af te sluiten. Zo kan ik het gebied van je borst, schouder en nek, je gezicht en hoofd heerlijk masseren.
Je buik neem ik graag in de massage mee, maar alleen als jij dat wilt. Je mag dat op het moment zelf aangeven al naar gelang het voor jou tijdens de massage voelt. Jij en jouw kindje kunnen zo heerlijk genieten van mijn zachte aanraking en mijn liefdevolle aandacht voor jullie.
Deze massage is ook geschikt als je om een andere reden dan zwangerschap niet op je buik of rug kunt of wilt liggen. De zijligging is een heel koesterende en veilige houding.

Hand- en voetmassage, gezicht- en hoofdmassage
Vind je massage nog spannend maar wil je er wel eens, op een voor jou veilig voelende manier, mee kennis maken? Dan kun je om te beginnen ook kiezen voor een massage waarbij je niet uit de kleren hoeft. Een handmassage en voetmassage lenen zich hier heel goed voor, waarbij bijvoorbeeld ook de onderbenen en armen kunnen worden mee genomen.
Ook een gezichtsmassage is heel geschikt om te beginnen . Deze kan bijvoorbeeld worden aangevuld met een massage van de hoofdhuid, de nek, schouders en het decolleté.
Je neemt plaats op de massagebank, ik verwen je met warme dekentjes en masseer de delen die voor jou goed voelen. Kun je geen traplopen? Geen nood, dan installeer ik je in een heerlijke Lafuma relaxstoel in mijn gezellige huiskamer of bij jou thuis.

Massage bij kanker of andere ernstige ziektes
En dan word je ernstig ziek………………
Je komt terecht in een mallemolen van onderzoeken en behandelingen.
Zorgen en onrust brengen je uit balans en kunnen je slapeloze nachten bezorgen. Je lijf wordt synoniem met je ziekte.
Je laten masseren kan het contact met je lijf helpen herstellen.  Door de liefdevolle aanraking ervaart je lijf weer ontspanning en misschien kun je er zelfs weer even van genieten. De zachte massage helpt tegen vermoeidheid en verbetert je nachtrust.
Ik heb ervaring in het werken met zieke en terminale cliënten via mijn werk in hospice de Populier in Bakel.  Op de pagina Workshops kun je er meer over lezen.
Kun je niet naar de praktijk komen dan kom ik graag bij je aan huis. Ook als je bedlegerig bent zijn er volop mogelijkheden. Bel me gerust als je meer wilt weten.

Wil je graag eerst meer informatie over de verschillende massages bel of mail dan gerust. Informatie over de kosten vind je op de pagina Tarieven.
Maak je keuze en wees welkom!

Liefs,
rozemarijke-woordmerk-website_01